Architectuur

Eigenzinnige villaprojecten met een verhaal

Elk project van Mieke Van Herck draagt een unieke architecturale stempel en herkent u aan zijn verrassende mix van traditie en hedendaags concept. Natuurlijke en duurzame materialen zorgen voor een extra cachet. Alles klopt, tot in de kleinste details. Grote ruimtes en volumes, imposante glaspartijen, een traditioneel landelijk karakter met verrassend innovatieve invulling… alles leidt tot een hedendaagse leefomgeving, gesteund op een warm gevoel van geborgenheid en op comfort dat wordt bezegeld met de nieuwste technologieën.

All-in-one concept

Interieur

Een strakke basis met een vleugje glamour

Mieke Van Herck en haar team van interieurarchitecten brengen uitstraling en karakter in harmonie met de bewoners. Mieke Van Herck staat bekend omwille van haar persoonlijk geïnspireerde toetsen, vaak op het glamoureuze af, die elk interieur een unieke twist geven en ver boven de middelmaat verheffen. Een eigenzinnige aanpak die gericht is op dat thuisgevoel dat u altijd al voor ogen had.

De keuze en combinatie van alle materialen is bepalend voor de uitstraling en totaalbeleving van elk project. …voor uw droomvilla is enkel het beste goed genoeg. Vaak passen we natuurlijke luxueuze materialen als marmer, leder of speciale houtsoorten zoals notelaar toe. Maar ook het bepalen van de raamdecoratie en de juiste stoffen voor uw zetels, plaids en kussens kunnen rekenen op onze onverdeelde aandacht.

All-in-one concept

Allround begeleiding

Worry less, enjoy more

We kunnen niet verwachten dat u een perfecte bouwcoördinator bent, net zomin als wij zouden uitblinken in uw vakdomein. Daarom nemen wij u alle beslommeringen op een professionele manier uit handen. Het hele bouwtraject wordt hierdoor voor u één vloeiende en aangename beleving. Zo hoeven we niet onnodig beslag te leggen op uw beperkte en kostbare tijd. Alles wat we van u verwachten is dat u af en toe een leuke knoop doorhakt of een aangename keuze bevestigt. Volstrekt zorgeloos, van eerste gesprek tot definitieve oplevering.

All-in-one concept
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info